De Leukigheidjes planner

Met deze 6 maanden planner (ongedateerd) willen wij jou de rust en structuur teruggeven in het dagelijkse leven. Met onze planner heb jij al jouw afspraken, to- do lijsten en persoonlijke doelen bij elkaar. 

Met de planner creëer je overzicht in jouw drukke dagen. Losse to-do-lijstjes, dag-overzichten en mooie ideeën komen in deze planner allemaal bij elkaar. Met als doel meer tijd en ruimte te creëren voor jou en je persoonlijke doelen, door structuur aan te brengen in je dagelijkse activiteiten en afspraken.

Bestel de planner nu

Plan a life you love!

Fall in love with the process of becoming the very best version of yourself

1 van 4
 • Overzichtelijke week / dagplanning.

  Hierdoor krijg je meer rust, tijd en ruimte voor jezelf.

 • Ongedateerde planner

  Je kan elk gewenst moment starten met jouw planning!

 • Juiste mindset

  Dagelijks ruimte voor het opschrijven van jouw focus ' Doel van de dag' en ' Dankbaar voor' moment.

 • Maandelijkse maanddoelen

  Met extra hulp voor het zetten van concrete stappen.

 • Lotte

  "Super leuk, want in deze planner werk je ook met pixels & journal waarbij je elke dag bijvoorbeeld een kleur of teken geeft op verschillende gebieden, zoals sport, mood etc. Ook kun je per maand doelen formuleren en je focus leggen en hierop reflecteren of verjaardagen en menstruatie bijhouden in een maandoverzicht."

 • Christa

  "Wat een geweldige planner! Ik heb de dag planner met veel ruimte om te schrijven. De maanddoelen zijn echt uitgebreid. Ik ben er erg blij mee en het overtreft mijn verwachtingen. Ik weet zeker dat ik na deze er weer 1 ga bestellen."

 • Vicky

  "Fijne planner. Wat ik vooral leuk vind is dat de planner geen vaste dagen heeft, zodat ik geen pagina's oversla als ik hem een paar dagen niet gebruik. Ook het vakje waar je iets kan invullen wat je voor jezelf gaat doen. Ik koop hem zeker opnieuw"

1 van 3