Vanaf € 25,- GRATIS verzending (binnen NL) - Alles wordt als cadeautje ingepakt - Gratis retourneren

Over ons

 

Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Anita (32, moeder van Maud 4 jaar en new born Saar), en Marina (33, moeder van Robin 5 jaar en Roos van 2 jaar ). Dromers, levensgenieters, Bourgondiërs en gezelligheidsdieren zijn wel wel kenmerken eigenschappen die wij gemeen hebben en die zorgen voor waardevolle en gezellige momenten samen. 

Leukigheidjes is ontstaan uit vele brainstorm avonden. De droom om samen een eigen bedrijf te starten; te doen waar wij blij van worden en werk wat ons energie geeft. En toen was er in 2018 het idee voor Leukigheidjes. Dagelijks bouwen wij aan ons aanbod, zodat we kunnen blijven inspireren. 

Marina is de creatieve drijfkracht achter de producten van Leukigheidjes, met veel ervaring als grafisch vormgeefster is zij op haar best als ze nieuwe producten mag bedenken en ontwerpen. Voor de regelzaken in het bedrijf zoals de klantcontacten, logistiek en alles wat hierbij komt kijken is de kans groot dat je Anita spreekt en aan het werk ziet. 

Je gaat naar Leukigheidjes voor leuke en unieke cadeau’s die je dierbaar blijven, producten waar je mooie herinneringen aan hebt. Het zijn producten met een betekenis, iets wat je altijd zult koesteren. Bij Leukigheidjes vindt je naast unieke invulboeken, ook stationary die je dagelijks leven net wat overzichtelijker maken en heel fijn zijn om naar te kijken. 

Dream, plan .. DO!