Verzenden

Verzending
We versturen je bestelling binnen 2 werkdagen via postNL. 
Wanneer je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met een eventuele track & trace code bij een (brievenbus)pakket. Daarna neemt postNL het over. Het is nog steeds druk bij PostNL en pakketjes kunnen soms langer onderweg zijn dan gebruikelijk! Jammer genoeg hebben we daar geen invloed op.

Bestelling ontvangen voor een bepaalde datum? 
Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld bij de bestelling. We zullen onze uiterste best doen om het zo snel mogelijk te versturen, echter we kunnen geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit mede omdat wij geen invloed hebben op bezorging door PostNL. 

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten per bestelling variëren, dit in verband met of het met brievenbuspost mee kan of dat het een pakket is. 
Bestellingen boven de € 30,- worden geen verzendkosten berekend.

Verzendkosten Belgie
De verzendkosten per bestelling variëren, dit in verband met of het met brievenbuspost mee kan of dat het een pakket is. 
Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten berekend.

* Wanneer het pakket kwijt is of beschadigd zullen wij een onderzoek inzetten in samenwerking met de vervoerder. Een dergelijk onderzoek duurt meestal 2 weken. Gedurende deze periode kunnen wij geen vervangend pakket verzenden of de bestelling crediteren. We moeten de uitkomst van dit onderzoek afwachten voordat verdere acties kunnen worden ondernomen. We streven er echter altijd naar om een passende oplossing te vinden voor het geval van vertraging of vermissing.