Meteen naar de content

Vanaf € 29,95 gratis verzenden binnen NL | Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd | Gratis retourneren*

Winkelwagen

Retourneren

Is het product niet naar wens, of heeft u een andere reden? U kunt tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons doorgeven dat je een bestelling wilt retourneren. Dit kan via leukigheidjes@gmail.com.

De producten dienen in originele staat teruggestuurd te worden. U heeft na de retourmelding nog 14 dagen de tijd om uw product gratis retour te sturen. Wij zullen het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening. 

 

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

- Retourneren kan binnen 14 dagen na je wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.
- Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

2. Stuur ons een mail dat je je producten wilt retourneren. Wij sturen je binnen 2 werkdagen een retourlabel op. (retourkosten betalen wij)

3. Vul het retourformulier voor herroeping in en/of mail het naar leukigheidjes@gmail.com. Je vindt het formulier hier: herroeping/retourformulier

4. Verpak de artikelen weer in de verpakking waarin je het artikel hebt ontvangen

5. Plak de retourlabel op je pakket en geef je retour af bij een PostNL punt. 

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. 

 

Retouradres:
Leukigheidjes
Van Hoornestraat 5M
4206XB Gorinchem