weekplanner

Waarom onze planner perfect is voor je goede voornemens

Je herkent het bekende scenario vast wel. Januari is aangebroken en vol goede moed begin je aan je voornemens, maar al snel lijken ze te vervagen. Wij hebben dé oplossing om jouw doelen dit jaar écht te behalen: onze nieuwe dag- en weekplanner. We leggen je graag uit waarom onze planner perfect is om jouw goede voornemens tot een succes te maken. 

Dag/weekplanning

Onze dag- en weekplanners maken het behalen van jouw goede voornemens een feestje. Met de weekplanner kun je op een makkelijke manier je week plannen, dagelijks doelen stellen, noteren waar je dankbaar voor bent en de dag een cijfer geven. Kies je voor de dagplanner, dan kun je nog dieper ingaan op je specifieke doelen, wat je die dag voor jezelf doet, waar je dankbaar voor bent, notities en een dagelijks cijfer. Zo geef je niet alleen vorm aan je goede voornemens voor de hele maand, maar kun je ook dagelijks even stilstaan en controleren hoe goed je je nog aan je doelen houdt.

Maanddoel(en)

Wat wil je deze maand bereiken? En waar wil je je op focussen? Onze planners bieden ruimte voor drie specifieke doelen per maand, inclusief stappen om deze te behalen. Aan het einde van de maand kun je terugkijken en reflecteren op je doelen, waardoor je een mooi overzicht krijgt van je vooruitgang. Met deze aanpak ontkom je niet meer aan je voornemens en geef je je doelen de aandacht die ze verdienen!

Maandoverzicht in pixels

Je maand in pixels invullen, wat is leuker en overzichtelijker dan dat? Iedere maand kun je zes maandoverzichtjes invullen. Vier daarvan hebben al een onderwerp, namelijk sport, mood, slapen en gezond eten. En natuurlijk, er zijn twee lege overzichten voor jouw persoonlijke maanddoelen. Zo geef je niet alleen wat kleur aan je maand, maar het laat je ook visueel zien hoe goed je bezig bent met het vasthouden van je doelen en voornemens. Een eenvoudige maar effectieve manier om gemotiveerd te blijven dus!

To-do’s & notities

Zit je planner al aardig vol met dingen die je moet onthouden? Geen stress! Achter in de planner is er genoeg ruimte om al je notities en extra gedachten op te schrijven. En we hebben ook wat leuke lijstjes voor je toegevoegd, zoals een bucketlist, cadeautips en plekken die je graag wilt bezoeken. En als je nog meer ideeën hebt, kun je zelf nog vijf lijstjes invullen!

Handige stickers

Last but not least, bij de planner krijg je ook handige stickers. Die zorgen ervoor dat het plannen niet alleen makkelijker, maar ook leuker is.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.