De weekplanner van Lot

De weekplanner van Lot

''Trust the magic of new beginnings''. Precies wat ik nodig had toen ik op zoek was naar een fijne nieuwe planner. Na het maken van de moeilijke beslissing om te stoppen met het VOF bedrijf, kon ik namelijk wel wat magie en vertrouwen op een nieuw begin gebruiken. Hiermee werd meteen de juiste toon gezet, daar geloof ik namelijk heel erg in. Deze planner kwam niet voor niets op mijn pad en zette meteen een goede intentie. Na het stoppen met dit bedrijf, wat vanaf december 2023 definitief is gesloten, kwam ik namelijk in het ‘luchtledige’ terecht. Een overgang van het ene bedrijf, naar het bewegen en creëren van mijn nieuwe bedrijf. Mijn eigen praktijk gericht op leefstijl, ondersteuning en transformatie. Super spannend, maar ook enorm bevrijdend. Dan is het naast het plannen van afspraken, ook heel prettig om verder te kunnen werken aan dat persoonlijke proces. Daar waar het oncomfortabel is, zit namelijk de groei.


Als echte HSP-er (hoogsensitief persoon) zijnde, heb ik graag overzicht en vind ik het fijn om structuur aan te brengen. Helemaal in deze toch wel chaotische periode waarin ik mij bevind. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker ouderwets te schrijven. Naast je afspraken en to-do lijstjes, is er ook de ruimte om te ‘journallen’. Dit is allemaal te centraliseren in deze planner. Mooi om je persoonlijke maanddoel(en) te stellen en vooral ook weer op te reflecteren. Elke 1 e van de maand, is weer een nieuw begin.


Uiteraard kunnen er alle verjaardagen in bijgehouden worden, is er genoeg ruimte voor notities om mooie ideeën te droppen en persoonlijk breng ik ook mijn menstruatie cyclus in kaart op het
maandoverzicht. Zo wordt het echt een boekje van jezelf, naast de gedeelde (digitale) agenda die je waarschijnlijk al hebt met je partner/gezin. Door ’s avonds een kort momentje te pakken om je dag af te sluiten en met pixels aan te vinken hoe deze is geweest, heb je meteen een mooi overzicht. Where focus goes, energy flows!


Vind jij het leuk om meer persoonlijke blogjes te lezen of mijn persoonlijk proces te volgen?
Dat kan via @lots.lifestyle op Instagram. Zie je daar!


Liefs,
Lotte van Herpen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.