Wat geef je een man met Valentijn?

Wat geef je een man met Valentijn?

Wat geef je een man met Valentijn? Het is een vraag die jaar na jaar terugkomt. Daarom hebben we speciaal voor mannen coupons ontworpen. Om echt tijd voor elkaar te maken. Het hoeven geen grote cadeaus te zijn, het gaat om de momenten samen die tellen.

Coupons voor hem

Wat is er nou leuker dan samen activiteiten ondernemen? Echt even quality time doorbrengen met elkaar. Samen leuke dingen doen, een film kijken of samen op avontuur gaan. Op de coupons kun je een datum zetten, zodat de dag gelijk gepland is of ga samen zitten en pak de agenda's erbij om een datum te plannen om de coupons te verzilveren.

Filmavond
Plan een gezellige filmavond thuis of ga naar de bioscoop. Vul de coupon in met het genre van de film en plan (samen) een datum in. Het perfecte excuus om lekker knus tegen elkaar aan te kruipen!

Samen klussen
Breng wat tijd door met het klaren van klusjes waar hij nooit aan toe komt. Of je nu samen het huis gaat opknappen, de tuin, of de auto, samen klussen kan een leuke (en productieve!) manier zijn om samen tijd door te brengen.

Samen op avontuur
Ontdek samen nieuwe plekken en beleef avonturen. Of het nu gaat om een sportieve activiteit, een wandeling in het bos, of het verkennen van een nieuwe stad. Bedenk iets leuks en ga er samen op uit.

Dagje uit naar keuze
Natuurlijk kun je deze dag of weekend precies zo indelen als jullie beiden willen. Gaan jullie een dagje naar de dierentuin, museum, of misschien is een ontspannen weekendje weg meer jullie stijl? 

Spelletjes avond
Al genoeg avonturen beleefd? Plan een spelletjes avond in. Dit kan gezellig samen zijn, met familie of misschien wel met vrienden en drankjes.

Een extra dikke knuffel voor jou
Soms zijn de beste cadeaus de meest eenvoudige. Geef hem een extra dikke knuffel om te laten zien hoeveel hij voor je betekent.

Snacktijd
Probeer samen nieuwe snacks die jullie nog nooit ophebben. Of maak zelf iets lekkers en eet het daarna gezellig op.

Speciaal voor jou
Last but not least, bedenk zelf iets leuks! Wat past er nou echt bij hem?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.