Negen-maanden-invulboek, hier begon het mee!

Negen-maanden-invulboek, hier begon het mee!

 

Het eerste product wat ik voor Leukigheidjes gemaakt heb is een negen-maanden-invulboek voor zwangere vrouwen.

Waarom een negen-maanden-invulboek?
Toen ik zelf zwanger was had ik ook een negen-maanden-invulboek waar ik met liefde in schreef, alleen het stoorde me dat het er zo kinderlijk uit zag. Ik, “de volwassene”, ben toch die in het boekje schrijf? En als ik het boek later aan mijn kind geef dan is hij/zij toch ook volwassen?
Ook omdat ik grafisch vormgever ben ben ik ook heel kritisch hoe het er van binnen uit ziet, het moet kloppen en je moet niet het gevoel krijgen alsof je continu dezelfde inhoud ziet. Het is nu eenmaal een boek die je nooit meer weg zult gooien, het is een boek met zoveel herinneringen en mooie momenten!

Toen ik eenmaal gestart was met maken kreeg ik zoveel leuke ideeën om aan het boek toe te voegen. Ideeën waar je als aanstaande moeder ook echt nog wat aan hebt (ik spreek uit ervaring ;))!

Wat kan ik in dit negen-maanden-invulboek verwachten?
– In het boek worden leuke vragen gesteld die ook echt gericht zijn op de week van je zwangerschap.
– Er staan leuke tips en weetjes in; wist je namelijk dat 48% van de vrouwen na de uitgerekende datum bevalt?
– Er is ruimte om elke maand van je zwangerschap een buikfoto te plakken.
– Er een spread is waarop je kunt zien hoe groot je baby is?
– Er staan leuke toepasselijke/herkenbare uitspraken in van vrouwen in hetzelfde trimester
– Er staan mooie quotes in
– Er is ruimte voor foto’s en echo foto’s
– …en nog veel meer!

Het is echt een bewaar boek die je er later graag nog eens bij pakt en met trots doorheen zult bladeren!

Doordat dit boek zo goed ontvangen was hadden we heel veel reacties en vragen ontvangen of we ook een eerste jaar invulboek wilden maken. Dit hebben we natuurlijk gedaan! Dus het vervolg erop is er ook 

Liefs Marina

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.