Hoe we bij het idee "Collect Beautiful moments" invulboek kwamen

Hoe we bij het idee "Collect Beautiful moments" invulboek kwamen

Dagen en soms weken lijken ineens voorbij te zijn gevlogen. Stel jezelf eens de vraag wat was een mooi moment vorige week? Momenten kunnen in de hectiek van alle dag ons ontglippen.

Wij verbaasden ons erover hoe dat voor ons was. Een dagelijks druk leven met werken, een gezin, vrienden en heel soms ook even tijd voor jezelf. Dat de dagen voorbij vliegen. Dat we ons niet altijd even bewust zijn van wat de mooie ‘ kleine’ momenten zijn.

Ik werd mij hier helemaal bewust van sinds Maud begon met praten en alle kleine dingen die zij zag buiten en in winkels benoemde. Kleine details die ze zag en waarop ze zei ‘ kijk eens wat mooi Mama’ Ik betrap mijzelf er nu ook weleens op dat als ik alleen fiets of in de auto zit ( wat overigens niet vaak gebeurd – ook die momenten zijn uniek) mijzelf hoor denken ‘ Kijk eens wat een groot paard Maud’.

Wij dachten dit moet toch voor veel mensen in deze tijd bekend voorkomen? Waarom maken wij niet een invulboek waarin je de momenten met een gouden randje kunt vastleggen?! Een boek met een unieke vormgeving, quotes en veel ruimte om herinneringen in te bewaren. Maar vooral ook een boek waarbij je niet dagelijks iets in ‘ moet’ schrijven. Maar een boek wat je er gewoon eens bij kan pakken en in kan vullen als je hier zin in hebt. Nog een extra verplichting op een dag moeten we natuurlijk ook niet willen.

Probeer eens bewust stil te staan bij verschillende momenten. Als je goed kijkt, kun je in elke dag iets moois zien! In ons boek ‘ Collect Beautiful moments’ leg je deze mooie momenten vast.

In het boek is ruimte om verschillende momenten vast te leggen.

– Gouden momenten. Herinneringen aan kleine momenten met een gouden randje.

– Eropuit. Momenten die de dag nog leuker maken. Een bezoekje aan de stad, een wandeling in het bos of een museum bezoeken.

– Zomaar een mooie dag! Doe eens gek en vul dit in op een ‘ Normale dag’ Je zult zien dat elke dag bijzondere momenten heeft.

– Reisgeluk. Een stedentrip, een ski vakantie of die vakantie lekker aan het strand. Vakanties zitten vaak vol momenten waar je van geniet er waar je graag aan terugdenkt. Beschrijf deze mooie momenten. Waar genoot je van tijdens je reis? wat maakt deze reis uniek?

In het boek is ruimte om foto’s in te plakken om herinneringen extra levendig te houden. Achterin het boek vindt je een bewaarenvelop, waar je voor jou belangrijke foto’s , kaarten of briefjes in kunt bewaren.
Naast dat je het boek voor jezelf kunt invullen is het ook zeker een aanrader om dit voor je kind te doen. Waardoor de focus niet alleen ligt op de ontwikkelingen die je kind doormaakt, maar ook de geluksmomentjes die je ziet en die jullie samen meemaken.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.