Gezinsplanner voor 5 personen. Voor meer structuur en duidelijkheid in de week. De familieplanner is erg overzichtelijk door gebruik van verschillende kleurbanen.

Gezinsplanner - Onze Week - Er staat weer genoeg op de planning!

Er staat weer een nieuwe week voor de deur en de schoolvakantie van de kinderen zit er weer op! Er staat de komende periode weer genoeg op de planning. Studiedagen, zwemles, logeerpartijtjes, uiteten met manlief (die al een paar keer verzet is, nu wil ik toch echt dat het door gaat!), online cursus, noem maar op. Alles gaat maar door maar soms krijg ik in mijn hoofd echt een kortsluiting. Dan weet ik niet meer wie wat vandaag moet doen en kijk ik 's ochtends mijn vriend glazig aan als hij zegt dat hij een uitje met collega's heeft die avond (dat was dus even langs mij heen gegaan...). 

Met dit struikelpunt in mijn hoofd zijn Anita en ik ervoor gaan zitten en hebben we deze Gezinsplanner ontworpen. Aan de linkerkant schrijf je de namen van je gezin op. Bovenin vind je de dagen van de week. Door de kleurbanen van deze gezinsplanner kan je heel gemakkelijk zien wie wat te doen heeft in die week. 

In de rondjes van de familieplanner kan je de data kwijt, ideaal! Zo kan je ook alvast de week erop langzaam aan invullen. 

De gezinsplanner heeft in totaal 52 pagina's genoeg voor een heel jaar dus. 

Wij zijn er ontzettend blij mee en het zorgt voor veel meer rust in ons hoofd. Ga jij het ook proberen?

Ps. Misschien is de weekplanner ook handig! Op ons werk kunnen we niet meer zonder! 

Handige weekplanner voor meer structuur en overzicht.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.